NURME Birch Leaf Soap - Koivunlehtisaippua 100g

Ei varastossa

Kuvaus

NURME Birch Leaf Soap - Koivunlehtisaippua 100g. Koivunlehtisaippua on ihanteellinen saunasaippua perinteisen ja miellyttävän tuoksunsa vuoksi. Paino 100 g. Viron koivuista kerätyt lehdet lievittävät iho-ongelmia ja eukalyptusöljy palauttaa iholle sen luontaisen kosteustasapainon. Saippuan ainesosat ovat 100 % luonnonmukaista alkuperää. Nurme saippuoissa käytetään ainoastaan kasviöljyjä ja -rasvoja. Valmistusmaa: Viro.


Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoinvalikoiduista raaka-aineista. Valmistaessaan tuotteitaan Nurme ei tee kompromisseja, kun kyseessä on tuotteiden raaka-aineet tai laatu. Jokainen saippua, kynttilä ja öljy on käsintehty parhaista raaka-aineista ilman mitään ylimääräistä. Virolaisten kukkien ja kasvien lisäksi tuotteissa käytetään kallisarvoisia öljykasveja, jotka auttavat ihoa selviytymään pohjoisen ankarasta talvesta.


Ainesosat: INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Abies Sibirica (Siberian Fir) Needle Oil, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, Betula Alba (Birch) Leaf, Limonene*. * Occurs naturally in essential oils
Palaa kohteeseen Kosmetiikka