NURME Sea Mineral Soap - Merimineraalisaippua 100g

NURME Sea Mineral Soap - Merimineraalisaippua 100g

Ei varastossa

Kuvaus

NURME Sea Mineral Soap - Merimineraalisaippua 100g.


Merimineraalisaippua tekee ihosta terveen ja nuorekkaan näköisen. Auttaa pitämään ihon pehmeänä ja nuorekkaana. Olisi synti käyttää saippuaa vain vartalonhoitoon – runsas vaahto sopii myös karvojen ajeluun. Virkistävä sitrustuoksu antaa energiaa. Paino 100 g. Saippuan ainesosat ovat 100 % luonnonmukaista alkuperää. Nurme saippuoissa käytetään ainoastaan kasviöljyjä ja -rasvoja. Valmistusmaa: Viro.


Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoinvalikoiduista raaka-aineista. Valmistaessaan tuotteitaan Nurme ei tee kompromisseja, kun kyseessä on tuotteiden raaka-aineet tai laatu. Jokainen saippua, kynttilä ja öljy on käsintehty parhaista raaka-aineista ilman mitään ylimääräistä. Virolaisten kukkien ja kasvien lisäksi tuotteissa käytetään kallisarvoisia öljykasveja, jotka auttavat ihoa selviytymään pohjoisen ankarasta talvesta.


Ainesosat: INCI: Olea Europaea(Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera(Coconut) Oil, Aqua, Maris Sal (Sea salt), Cymbopogon Winterianus (Citronella) Herb Oil, Kaolin (pink clay), Geraniol*, Limonene*, Citronellol*

  • Occurs naturally in essential oils.