NURME Soap Bar For Men - Saippuapala miehille 100g

NURME Soap Bar For Men - Saippuapala miehille 100g

Ei varastossa

Kuvaus

NURME Soap Bar For Men - Saippuapala miehille 100g. Saippuapala miehille. Luonnollinen ja hyvin vaahtoava 2in1 –saippua vartalolle ja parranajoon. Antiseptinen saippua puhdistaa ihon tehokkaasti. Käsintehty. Paino 100 g. Saippuan ainesosat ovat 100 % luonnonmukaista alkuperää. Nurme saippuoissa käytetään ainoastaan kasviöljyjä ja -rasvoja. Valmistusmaa: Viro.


Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoinvalikoiduista raaka-aineista. Valmistaessaan tuotteitaan Nurme ei tee kompromisseja, kun kyseessä on tuotteiden raaka-aineet tai laatu. Jokainen saippua, kynttilä ja öljy on käsintehty parhaista raaka-aineista ilman mitään ylimääräistä. Virolaisten kukkien ja kasvien lisäksi tuotteissa käytetään kallisarvoisia öljykasveja, jotka auttavat ihoa selviytymään pohjoisen ankarasta talvesta.


Ainesosat: INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aqua, Sodium Chloride (Sea Salt), Juniperus Communis (Juniper) Fruit Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Activated Charcoal, Limonene*, Linalool* * Occurs naturally in essential oils