Murena Deco pyykkietikka 500 ml (eri tuoksuja)


Kuvaus

Murena Deco pyykkietikka 500 ml, (valitse tuoksu valintaluettelosta). Ainesosat: etikka, parfyymi. Pyykkietikkaa annostellaan korkillinen tai kaksi pesukoneen huuhteluainelokeroon.


Murena Deco pyykkietikat raikastavat pyykin ja tekstiilit. Pyykkietikkaa voi käyttää myös kodin yleispuhdistusaineena. Lisää 0,5 dl pyykkietikkaa suihkepulloon, ja täytä suihkepullo vedellä. Yleissuihke sopii tekstiilipintojen lisäksi mm. rosterille, laminaatille sekä lasi- että puupinnoille.


Pyykkietikka on ekologinen myrkytön tuote, joka poistaa vaikeat tahrat ja tuoksut sekä raikastaa pyykin. Pyykkietikka kirkastaa tekstiilin värejä, poistaa kellastuneisuutta ja sähköisyyttä. Samalla puhdistuu myös pyykkikone. Pyykkietikka käy kaikille tekstiileille, myös urheiluvaatteille.


Murena Deco -pyykkietikka valioimasta löytyy tuoksultaan eri vahvuisia tuotteita. Miedoimmat kuten sitruskukka ja aamukaste ovat kevyitä, eivätkä jätä juurikaan tuoksua puhtaaseen pyykkiin. Nämä miedoimmat pyykkietikat ovat hyvin siedyttyjä myös hajuille herkistyneiden parissa. Keskivahvat ja vahvemmat tuoksut (enkelinsiipi, kamelia ja persikka) jättävät pyykkiin myös tuoksua.

Kaikki Murena Deco pyykkietikat on valmistettu Ranskan Grassessa, joka onkin tunnettu perinteisestä tuoksuosaamisestaan. Murena Deco on Suomessa suunniteltu. Kivannäköiset tuotepakkaukset viimeistelevät sisustajankin makuun passaaavan kokonaisuuden.